Skautská vánoční besídka - 19.12.2010

20.12.2010 21:05

 

Blíží se vánoční čas, dárky jsou již skoro zabalené, stromeček čeká na ozdobení. Stejně jako každý rok, i letos, si pro všechny rodiče, kamarády a známé připravili holičtí skauti krátkou besídku. Bylo tomu v neděli 19.12. v sále Kulturního domu Holice.

Celým vystoupením nás provázel němý šašek, který se snažil rozdávat lidem úsměv. Myslím, že se mu to dařilo a mnohdy rozesmál i sám sebe.

Krom šaška jsme na podiu mohli vidět partu Žlutých Kobylek s pohádkou O dvanácti měsíčkách, Zelené Kobylky si pro nás připravily kuřecí taneček. Modří dráčci nám připomněli Vánoce živým betlémem s pásmem koled a Fialoví draci ukázali, že fotbal je jejich vášeň při zpěvu písně Baník. Nesmíme opomenout ani skvělé vystoupení Drsné roty, našich skautů, jak návštěvu Masařky u pana doktora, či skvělou scénku Klíště.

Na besídce opět nechyběla prezentace fotek z tábora, při které jsme vzpomínali, jak skvěle jsme se tam měli, a rodiče konečně viděli, co vše jsme opuštěni v lese prováděli. V neposlední řadě nesmím zapomenout na videa, točená rovery na nedávné akci a video o Emco a její spisovné mluvě:o)

Besídka se povedla, o tom není pochyb. Nervozita z dětí hned po vystoupení spadla, a proto jsme to mohli celé zakončit zpěvem koled. Děkuji všem zúčastněným, za elán a píli a rodičům a ostatním návštěvníkům zato, že nás přišli podpořit.

                                   Kiki