3. skautský vánoční ples v Holicích - 10.12.2016

12.12.2016 21:10

10. prosince 2016 se konal již třetí ročník skautského plesu pořádaný Holickým skautským střediskem. Ples proběhl opět v Základní umělecké škole Karla Malicha. Jako tradičně nás celým večerem provázela skvělá kapela Bylo nás pět s velmi širokým repertoárem skladeb.

Po zahájení večera, pod vedením našich úžasných roverů Kiki a Čokyho, následovala hodina nesoucí se v rytmu pomalých a nenáročných tanců. Ve chvíli odpočinku kapely přišlo nečekané překvapení, které si připravili naši roveři. Tím bylo skupinové taneční vystoupení, které vymyslela a také nás naučila naše skvělá lektorka Sopka. Jedním z hlavních aspektů tohoto vystoupení byla ,,romatická” vsuvka v podobě letu letadlem, které jsme si jako tanečníci velmi užili.

Na žádném plesu nesmí chybět naše lidové tance a ty zněly z podia před losováním tomboly. V té bylo množství cen, které nám darovali sponzoři, díky kterým se mohla letošní tombola uskutečnit. Poděkování patří i všem, kteří oslovili místní firmy a poadřilo se jim přesvědčit je, že náš skautský ples je dobrá příležitost pro jejich reklamu.  Zbytek večera se už nesl v rytmu rychlých a živých písní, díky kterým jsme vydrželi tancovat až do brzkých ranních hodin.

Také jsme neporušili zvyk a zorganizovali soutěž, při které se taneční umění dobrovolníků mísilo se skautskými dovednostmi. Žádný ze soutěžících párů nezklamal a všichni zaslouží si naše uznání. Podle nás se letošní ples povedl a děkujeme všem co si s námi přišli užít tento večer.

Zvláštní poděkování patří Kiki a Pince. Bez jejich zkušeností a organizačních schopností si pořádání plesu ani neumíme představit. Doufáme, že v roce 2017 se znovu sejdme minimálně v takovém počtu jako letos.

 

Terka a Quert