RaR sjíždění Otavy 2016

01.10.2016 15:13

Jako každý rok i letos se konal tradiční sjezd českými řekami pro RaR. Letošní výzvou pro nás byla řeka Otava, kterou jsme po pečlivém bádání vybrali. V čele výpravy byl jako vždy náš Přeceda a tímto mu moc děkujeme za jeho práci a ochotu, se kterou pro RaR akce připravuje.

 

Po zkušenostech s minulým rokem jsme jen doufali, aby nebyla taková sucha a byli jsme vyslyšeni. Otava nezklamala, byla to nádherná řeka s překrásným okolím. Překvapila nás mnoha jezy, některé z nich byli jednoduché, jiné při průjezdu napínavé až do poslední chvíle. Vody bylo dostatek, jen na některých místech měli problém lodě s vyšším ponorem.

 

Zábava přišla hned po nalodění, kdy se Janek s Víťou rozhodli, že nenajedou do vody jako my ostatní, ale využijí skluzavky na lodě. Za pomocí Mafiána se svezli a po ujetí celých 2 metrů se cvakli :-D. Takovýchto parádiček byla plná voda. O atmosféru se nám letos postaral Kuba, který odvážně s sebou vzal kytaru. Čehož jsme pravidelně využívali a často jsme zpívali a nechali se unášet proudem.

 

Musíme i letos pochválit kempy, všechny byly v dobrém stavu. A ve čtvrtek jsme se dokonce mohli zúčastnit i promítání filmu pod širým nebem.

Takže jednoduše, když se sejde dobrá parta, počasí, aktivita a nálada = je to bombastická dovolená.

 

Sopka